Üdvözöllek a Hungary Life főoldalán!

Miért válaszd a Hungary Life MTA-t?
A legfontosabb számunkra, hogy minőségi játékélményt nyújthassunk a Roleplay világában. A szerverünkön mindig a játékosok érdekeit tartjuk szem előtt. A szerverünk 2012.06.24-óta üzemel tapasztalt fejlesztői csapattal, akik fáradhatatlanul törekszenek a játék realizálására és a játékélmény tökételesítésére. Az országban ez a második egyedi moddal rendelkező szerver. Emellett adminisztrátoraink szinte a nap minden időszakában a játékosok rendelkezésére állnak. Megalakulásunk óta híresek vagyunk kiváló játékosközösségünkről, ahol mindenki jól érezheti magát. Célunk, hogy fenttartsuk ezt a nagyszerű közösséget és mindenkinek megfelelő hangulatot biztosítsunk.
done_all Remek játékosok
A Hungary Life mindig is híres volt a jó játékos közössége miatt, a játékosok itt kedvesek, és tisztelet tudóak. Nem kezdenek el vitatkozni a nagy semmin, és kerülik a fölösleges vitákat.
lightbulb_outline Roleplay
A szerveren minőségi RP-ben lehet részed, kevés a troll és a dedós. Itt még te is élvezni fogod a Roleplay adta lehetőségeket. Életreszoló emlékeket fogsz szerezni.
code Egyedi mod
A szerver alapja teljesen egyedileg és álltalunk lett készítve. Törekszünk a sok fejlesztésre és a kevés hibára.

Hogyan is játszhatnék?

A Grand Theft Auto: San Andreas a Rockstar Games Grand Theft Auto videojáték-sorozatának hatodik, és harmadik teljesen 3D-s része.

Ez egy modifikáció a GTA San Andreashoz, hogy mindenki kényelmesen tudjon többjátékos módban játszani.

Kapcsolatok

contact_mail
email
mic
TeamSpeak3
ts.hl-rpg.eu
headset_mic
Discord
Link

Támogatás
A karaktered azonosítóját a dashboardon (Home gomb), a támogatás menüben találod!

PayPal / Banki átutalás

Figyelem! Ha most rendelsz HLP-t PayPalon keresztül, akkor +50% százalék HLP-t írunk jóvá a számládon!

A támogatás egyből megérkezik, amennyiben a weboldal sikeresen kommunikál a szerverrel! Ha ez mégse történne meg, jelezzétek felénk akármelyik elérhetőségi módon!

Emelt díjas SMS

Az emelet díjas SMS szolgáltatás megszűnt 2020.09.29.-én (NMHH szabályozás miatt). A továbbiakban kérlek használd a Paypal felületet.